Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο πήρε ο αθλητής Απόστολος Χαριτωνίδης από τους 21ους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων Αθλητών (φωτο)

Όχι μόνο έφερε την «Ελπίδα» σε όσους ασθενείς μάχονται ενάντια στο καρκίνο ο αθλητής Απόστολος Χαριτωνίδης της ομάδας μεταμοσχευμένων αθλητών, αλλά κατάφερε να φέρει δύο σημαντικές διακρίσεις από τους 21ους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων Αθλητών, στη Μάλαγα της Ισπανίας.
Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της δισκοβολίας (αγωνίστηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου) και το ασημένιο στη σφαιροβολία (αγωνίστηκε το Σάββατο 1 Ιουλίου).
Με σύμμαχο την «Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», ο αθλητής έχει θέσει στόχο να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία ως προς την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και να δώσει ελπίδα σε όλα τα άρρωστα παιδιά, που τόσο την ποθούν.
Όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Οι 21οι Παγκόσμιοι Αγώνες ήταν για μένα το τέλος μιας αγωνιστικής περιόδου δύο ετών, για τα οποία θα ήθελα να συγχαρώ και να επαινέσω τον προπονητή μου Ηλία Αθανασιάδη, που στάθηκε δίπλα μου σε κάθε μου βήμα και με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου. Με σκληρή δουλειά, πίστη και θέληση κατάφερα όπως είχα υποσχεθεί να φέρω την "Ελπίδα" καθώς και την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Σύμμαχός μου σε αυτή την προσπάθεια ο Σύλλογος "Ελπίδα – Φίλων παιδιών με καρκίνο” που έκανε τις αθλητικές μου επιτυχίες να έχουν τη μεγαλύτερη αξία ως προς το σκοπό που πρεσβεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...