Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ Σκοπίων: Η τριώροφη βίλα του Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική (φωτο)

Κάθε καλοκαίρι, ο Ζόραν Ζάεφ απολαμβάνει τον ήλιο της Ελλάδας και τις παραλίες της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η σκοπιανή ιστοσελίδα republika.mk, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ έχει στη διάθεσή του ένα τριώροφο σπίτι στα Νέα Μουδανιά, όπου εκτός από στιγμές χαλάρωσης, δέχεται και επισκέψεις πολιτικών προσώπων.
«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», αναφέρει η republika.mk και παρουσιάζει συμβολαιογραφικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία η αγορά του ακινήτου έγινε στο τέλος του 2012, μέσω συγγενικών προσώπων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ.
Η ιστοσελίδα επισημαίνει ακόμη ότι η βίλα πωλήθηκε μέσω τριών συμβάσεων, με συνολικό ποσό 110.000 ευρώ, και σύμφωνα με την αναζήτηση που έκανε σε ελληνικά μεσιτικά γραφεία η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...