Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ

   
Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμο ,με απόλυτο σεβασμο στην αληθεια και την ιστορια μας , με δημοκρατικό σεβασμο σε ολους , αλλα και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστες της ιστοριας μας, ειναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η πατριωτική αυτη σύναξη , εκφράζει την σταθερή θεληση του λαου μας για επίλυση αυτού του Εθνικου μας Θεματος συμφωνα με τα Εθνικα μας συμφεροντα και οχι συμφωνα με τις επιδιωξεις και τα συμφεροντα των διεθνών πατρώνων .
Η Σύναξη αυτη , εκφράζει την ομοψυχια του λαου μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον , χωρις φανφάρες ,χωρις διχαστικούς λόγους , χωρις υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους .
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» , που μια ζωη προσκυνούσαν το φαύλο συστημα .......Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων.
Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ .......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...