Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Συνεχίζεται με επιτυχία το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ των Ελλήνων προς την Τουρκία για τους δύο αξιωματικούς…

Ούτε οργανωμένες εκδρομές, ούτε μεμονωμένες αποδράσεις από κατοίκους της περιοχής του βορείου τμήματος του Έβρου στην Τουρκία.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν είχαν τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με τις ουρές που δήθεν σχημάτισαν Εβρίτες τη Μεγάλη Παρασκευή στα σύνορα των Καστανεών με σκοπό την επίσκεψή τους στην Τουρκία.

Οι αναρτήσεις χρηστών του facebook το μόνο που είχαν ως σωστή πληροφορία ήταν το περί αυξημένης κίνησης. Η κίνηση όμως δεν οφείλονταν σε Εβρίτες, αλλά σε Βούλγαρους και μουσουλμάνους κατοίκους της Θράκης. Οι κάτοικοι ειδικά του βορείου τμήματος του Έβρου, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία, δεν επισκέπτονται την Αδριανούπολη. Η κίνηση έχει πέσει κατακόρυφα ως προς την έξοδο, ενώ η είσοδος Τούρκων, αν και μειωμένη συνεχίζεται.
Οι κάτοικοι του βορείου τμήματος του Έβρου, όπως ανέφερε στη δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας ο τελωνειακός Ανδρέας Αλεξίδης, όχι μόνο δεν επισκέπτονται την Αδριανούπολη, αλλά δε δείχνουν και κανένα ενδιαφέρον για να την επισκεφτούν.
Πάντως τα λάθος δημοσιεύματα, δημιούργησαν και λάθος εντυπώσεις, αλλά και σφοδρότατες αντιδράσεις, από ανθρώπους που γνωρίζουν την πραγματικότητα.
thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...