Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις πολίτες και μέλη πατριωτικών κινημάτων σε όλη τη χώρα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις πολίτες και μέλη πατριωτικών κινημάτων σε όλη τη χώρα όπως και τους προπηλακισμούς βουλευτών που αναγκάζονται να ακυρώσουν προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και ομιλίες.
Απόψε Τετάρτη συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η διαμαρτυρία στην Ηρωδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο. Οι συμπολίτες μας απαιτούν την άμεση παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προκειμένου να πέσει η Κυβέρνηση και να μην συντελεστεί η άρση βέτο ανοίγοντας το δρόμο για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ με το όνομα που πραξικοπηματικά ενάντια στην εντολή του λαού προβλέπει η συμφωνία, ως Βόρεια Μακεδονία αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονικό Έθνος, Μακεδονική Ταυτότητα και Γλώσσα! Μόνο ο λαός μας μπορεί να ανατρέψει την εθνικά επικίνδυνη αυτή εξέλιξη ασκώντας μεταξύ άλλων πίεση στον Προκόπη Παυλόπουλο.
Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά σε κάθε κινητοποίηση και να αποτρέψει την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...