Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Με ΜΑΝΤΗΛΑ το ΣΥΜΒΟΛΟ του ΙΣΛΑΜ σήκωσε τη ΣΗΜΑΙΑ...

Η μαντήλα είναι το σύμβολο της καταπίεσης των γυναικών από το Ισλάμ. Είναι η απόδειξη (πέραν των πόσων άλλων) ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αγάπης όπως ο Χριστιανισμός.
Ολοκληρώθηκε λοιπόν σήμερα η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου (αύριο η στρατιωτική). Παραδοσιακά προπορεύτηκε ο Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.
Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.
Αλγεινή εντύπωση όμως προκάλεσε η σημαιοφόρος μαθήτρια από το Αφγανιστάν που παρήλασε φορώντας μαντίλα. Το ζήτημα που προκύπτει είναι κατά πόσον οι μουσουλμάνες πρέπει ή όχι σε ένα κράτος μη-μουσουλμανικό να φοράνε τη μαντήλα όταν παρελαύνουν. Τονίζουμε πως η μαντίλα είναι το σύμβολο της καταπίεσης της γυναίκας από το Ισλάμ. Το γεγονός πως η ελληνική σημαία φέρει το σταυρό, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη μαντίλα, είναι θέμα που ο καθείς ας το κρίνει μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...