Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ επιτέλους...

Ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους εξέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο οποίος ενημέρωσε ότι με δική του ευθύνη μπαίνει μπροστά το σχέδιο για την καταστροφή της κοινωνικής συνοχής της χώρας μας και στην εγκατάσταση μουσουλμάνων στην επικράτειά μας.
Σύμφωνα με τον υπουργό ξεκινάει η δημιουργία μουσουλμανικών-προσφυγικών χωριών σε τέσσερα σημεία της χώρας σε Κιλκίς και Γιαννιτσά όπου θα εγκατασταθούν 20.000 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι άνδρες κάτω των 35 ετών. Ο αριθμός των προσφύγων που θα εγκατασταθούν θα φτάσει σίγουρα τους 500.000 σύμφωνα με ειδικούς και με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας το εθνικό έγκλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.
Ο Π. Καμμένος δήλωσε «Για αυτούς τους 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα». Όχι μόνο το έγκλημα θα γίνει κοντά στα σύνορα δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα και εστίες αποσταθεροποίησης, αλλά θα τους χτίσουν δωρεάν σπίτια (ακόμη και οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία είχαν πάρει προσφυγικά δάνεια).
Στο τέλος ο υπουργός σημείωσε ο πανικός που δημιουργείται για τις προσφυγικές ροές είναι… αναίτιες. Προφανώς μας δουλεύει ο συγκυβερνήτης… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...