Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τα είπε ΟΛΑ ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πεινάει και δίνουν επιδόματα στους 'πρόσφυγες'»…(ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, το πρωί της Κυριακής 1η Οκτωβρίου. 
Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, για άλλη μια φορά, επεσήμανε ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, την είσοδο και παραμονή στη χώρα των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έχουν περισσότερα οικονομικά προνόμια απ’ότι οι Έλληνες. 
«Όταν μια χώρα δίνει δωρεάν σπίτια στους ξένους, τότε αυτή η χώρα θα γεμίσει. Θα έρχονται όλοι εδώ», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο Ερντογάν θα στείλει και άλλους πρόσφυγες στην Ελλάδα. «Δεν γίνεται τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό, να κόβονται συντάξεις, ο Έλληνας να πεινάει και οι κυβερνώντες να δίνουν 450 ευρώ επίδομα στους πρόσφυγες», υπογράμμισε. 
«Είναι ντροπή για τους Έλληνες», βροντοφώναξε. 
Ο κος Βελόπουλος δεν «μάσησε» τα λόγια του. Ανέφερε ότι η μόνη λύση για να ανακάμψει η Ελλάδα είναι η στήριξη στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, να δοθεί βάρος, δηλαδή, στον παραγωγικό τομέα.  «Η λύση είναι αυτή. Να στηριχθεί ο παραγωγικός ιστός. Μια χώρα όπως η Ολλανδία, που έχει έδαφος όσο είναι η Πελοπόννησος, έχει αγροτική βιομηχανία 70 δις, η Ελλάδα έχει 3,5 δις», είπε χαρακτηριστικά. 

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να κατανοήσεις το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας , η οικονομία στηρίζετε και επιβιώνει μόνο με την παραγωγή κατανάλωση και εξαγωγή εγχώριων προϊόντων και όχι από το εμπόριο και κατανάλωση εισαγόμενων , αυτό σε οδηγεί σε πτώχευση . Κάποτε όμως πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι οι Έλληνες !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...