Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Τρία αναπηρικά αμαξίδια δώρισε ο Δήμος Αχαρνών από καπάκια που μαζεύουν μαθητές

Το πρόγραμμα «Μαζεύουμε καπάκια», που υλοποιεί η διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής, απέφερε καρπούς και τα πλαστικά καπάκια που έχουν μαζευτεί, «μετατράπηκαν» σε τρία αναπηρικά αμαξίδια, ένα εκ των οποίων προσφέρθηκε  σε περιστατικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και δυο προσφέρθηκαν στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ «Τυρταίος».
Η παράδοση των αναπηρικών αμαξιδίων έγινε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 από τον δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό προς την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, που υλοποιεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», και τους εκπροσώπους του «Τυρταίου».
Με αφορμή την παράδοση-παραλαβή των αναπηρικών αμαξιδίων ο Γ. Κασσαβός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με τη βοήθεια των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αχαρνών μαζέψαμε δεκάδες τόνους πλαστικά καπάκια και καταφέραμε να προσφέρουμε τρία αναπηρικά αμαξίδια σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη δράση ανακύκλωσης και κοινωνικής προσφοράς των μαθητών μας θα πιάσει τόπο στο περιστατικό του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ "Τυρταίος"».
Το πρόγραμμα «Μαζεύουμε καπάκια» συνεχίζεται στον Δήμο Αχαρνών με την συλλογή πλαστικών καπακιών σε ειδικά κιβώτια που βρίσκονται στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αχαρνών και στο δημαρχείο της πόλης, με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...