Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Δυναμική παρουσία του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση ΟΤΜ της Ινδίας

Με αισιόδοξες προβλέψεις για σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία προς την Ελλάδα και με την απονομή βραβείου στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), έκλεισε τις εργασίες της η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση της Ινδίας, «Outbound Travel Mart» (ΟΤΜ 2018) στο Μουμπάϊ.

 Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο 153 τ.μ. (φωτογραφία) και συνεκθέτες την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, καθώς και τη Δημοτική κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια».

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού της Ινδίας Alphons Kannanthanam, ο υπουργός Τουρισμού της περιφέρειας Μαχαράστρα Jaykumar Rawal, επικεφαλής Ινδικών τουριστικών και ταξιδιωτικών ομίλων και εκπρόσωποι τοπικών αεροπορικών εταιρειών.

 Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με παραγωγούς και κινηματογραφιστές, δεδομένου ότι καταγράφεται αυξανόμενο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση γυρισμάτων σε ελληνικούς προορισμούς, με στόχο την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών του Bollywood στη χώρα μας για άμεση και δυναμική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Ινδίας.

 Στα βραβεία «Awards for excellence 2018», ο ΕΟΤ διακρίθηκε για τη συνολική του παρουσία στην ΟΤΜ 2018. Πρόκειται για τη δεύτερη βράβευση του στην ίδια διοργάνωση, καθώς στην περσινή πρώτη συμμετοχή του είχε βραβευτεί για τον «Καλύτερο Σχεδιασμό Περιπτέρου».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...