Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

''ΨΩΜΙ'' ...ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ''ΠΑΙΔΕΙΑ'' ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ..-''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ...ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;;;;;;;;

Πρέπει ν’ αλλάζουμε την αλήθεια μας, όταν βλέπουμε μια αληθινότερη αλήθεια.

Ίων Δραγούμης «Το Μονοπάτι»

"Ψωμί"..... υπό εξαφάνιση. Μερικοί συνάνθρωποί μας το ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών... Δουλειά τέλος. Οι βιομηχανίες έκλεισαν ή μεταφέρθηκαν. Οι πλούσιοι πλουτίζουν και η μεγάλη μάζα του λαού εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα.. 

"Παιδεία" υπό διάλυση.... Φυσικά δεν μιλάμε για εθνική. Με νόμους(!) έφεραν νέα γραμματική και μονοτονικό.. Τώρα θέλουν να εξαφανίσουν και τα φωνήεντα!!! Τα θρησκευτικά καταργούνται. Τα εθνικά σύμβολα εξαφανίστηκαν από τα σχολικά βιβλία... Η ιστορία διαστρεβλώνεται... Η εισβολή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που έφερε η γενιά του Πολυτεχνείου στην πατρίδα μας απαιτεί πολυπολιτισμική παιδεία... Οι καθηγητές είναι αδιόριστοι, απλήρωτοι και τα σχολεία υπολειτουργούν την ίδια στιγμή που παρουσιάζονται ακόμα και λιποθυμίες μαθητών από υποσιτισμό!!!

"Ελευθερία"... Ποιά ελευθερία; Είναι ελευθερία όταν η Μέρκελ κι ο Σόϊμπλε κανονιζουν την ζωή μας; Είναι ελευθερία όταν όποιος μιλήσει κατά των τροϊκανών θεωρείται οπισθοδρομικός και αντιαναπτυξιακός; Είναι ελευθερία όταν γελοιοποιείται και χλευάζεται η Ελλάδα στα σαλόνια των Βρυξελλών; Είναι ελευθερία όταν η Μέρκελ απαγορεύει τις απεργίες; Είναι ελευθερία όταν δέρνουν τα περήφανα γηρατεια που διαμαρτύρονται για τις συντάξεις τους; Είναι ελευθερία η εγκατάλειψη των ακριτὠν Ελλήνων στην Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου; Εγκληματικότα, αυτοκτονίες και δυστυχία είναι οι σύντροφοί μας....

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

1 σχόλιο:

loading...